کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

دانلود پاورپوینت غذا دادن روزانه گوساله

شما عبارت غذا دادن روزانه گوسالهرا در سایت جستجو کرده اید. براساس درخواست جستجوی شما برای دانلود پاورپوینت غذا دادن روزانه گوساله درباره پاورپوینت غذا دادن روزانه گوساله و پاورپوینت آماده غذا دادن روزانه گوساله، دانلود قالب پاورپوینت غذا دادن روزانه گوساله و یا تم پاورپوینت، دانلود تم پاورپوینت و پس زمینه پاورپوینت غذا دادن روزانه گوسالهتعداد 509 مورد در سایت یافت گردید که در لیست زیر نمایش داده شده اند:

پاورپوینت غذا دادن روزانه گوساله

***2 nدر هنگام تولد معده ئ گوساله از4 قسمت تشکیل شده؛ نگاری و شکمبه و هزارلا و شیردان. nشیردان تنها قسمت فعال معده می باشد. شکمبه تنها قسمت از دستگاه گوارش است که مسئول تخمیر دانه هاست ***3 در زمان تولد شکمبه فاقد جمعیت میکروبی است. آنزیم های هضمئ از شیردان و روده ئ کوچک ترشح میشوند(کیموسین،پپسین،رنین،اسید هیدروکلریدریک). مایعات از طریق ناودان مری به شیردان می ریزند. شکل گیری ...

پاورپوینت سموم مواد غذایی

***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني‎ (FAO) و سازمان جهاني‎‎ بهداشت (WHO)‎ ...

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد

***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...

پاورپوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

***6 1.تولید فشار بالا: غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل ***7 2.تجهیزات فشار بالا: مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر 09. متر – طول225.متر- حجم- - لیتر – حداکثر فشار فراوری ...

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

***3 üروشهای نگهداری مواد غذایی üالف)روشهای فیزیکی در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. üب)روشهای شیمیایی ***4 üاشعه دهی(Irradiation ) üاشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود. üاشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و ...

پاورپوینت بررسی اثر پروتئین جیره غذایی و شوری های متفاوت آب بر رشد و بازماندگی میگوی وانامی

***4 مقدمه: میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) یکی از مهمترین گونه های پرورشی میگو می‌باشد پراکنش جغرافیایی آن به صورت بومی در آبهای اقیانوس آرام و سواحل مکزیک ، آمریکای جنوبی و مرکزی است ناحیه‌ای که درجه حرارت آب اقیانوس در تمام طول سال بالاتر از 20 درجه سانتیگراد می‌باشد (ویبان و سویینی ،1991). نسبت به شوری‌های مختلف تحمل خوبی داشته و رشد بالایی نیز دارد. در مقابل بیماریهای ...

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی

***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...

پاورپوینت کاربرد فناوری نانو در بسته بندی غذا

***4 نانو تکنولوژی: واژه کلی است و بر تمام فناوری های پیشرفته در عرصه کار با مقیاس نانو اطلاق می شود .(ابعاد بین 1 تا 100 نانومتر) - نانومتریک بیلیونیم متر است. - فناوری نانو توانایی کار در سطح مواکولی یااتمی برای ایجاد ساختارهای بزرگ و کاملأ نو با سازماندهی مولکولی است ***5 پیشرفت در بسته بندی هوشمند برای افزایش عمر مفید محصولات غذایی ،هدف بسیاری از شرکتهاست .این سیستم های بسته ...

پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی

***4 فرض تحقیق: ایران در تولید و صادرات اقلام گروه صنایع غذایی دارای مزیت نسبی است. هدف تحقیق: شناسایی و تعیین مزیت نسبی در گروه صنایع غذایی (کالاهای منتخب) و بررسی عملکرد صادراتی آن طی چند سال اخیر روش تحقیق: در این تحقیق از روش کاربردی مزیت نسبی آشکار شده که اولین بار توسط بالاسا ارائه شده استفاده شده است ***5 lنظریات مزیت نسبی در زمینه تجارت بین الملل lآدام اسمیت: توجیه ...

پاورپوینت امنیت غذایی Food Security

***2 •فقر = ناتوانی در برآوردن نیازهای بنیادی انسان • غذا و تغذیه از جمله نیازهای بنیادی جامعه بشری است، که تأمین آن در مقوله امنیت غذایی نهفته است تأمین امنیت غذایی برای جامعه یکی ازاهداف کلان برنامه ریزی های اقتصادی-اجتماعی است ... ***3 هدف نهایی کاربردی علم تغذیه: بهبود وضع تغذیه جامعه علم تغذیه چکار می کند؟ 1. مطالعه نقش و کارانرژی ومواد مغذی در بدن 2. مقدار نیازبدن به انرژی ...

پاورپوینت بررسی طراحی معماری نشیمن ، پذیرایی ، غذاخوری در طراحی داخلی

***2 ابعاد فضا های خانه و تاثیر مبلمان در معماری داخلی هنگام تهیه‌ی طرح بهتر است به فضا های داخلی و مبلمان آن توجه کافی شود و محل مناسب آن، ابعاد، فاصله‌ی بین وسایل برای رفت و آمد و ارتباط مناسب آنها با یکدیگر پیش‌بینی گردد. این عمل می‌تواند کنترل کننده مناسبی برای رسیدن به طرح مطلوب باشد و تنگناها، فضاهای اضافی و سایر مشکلاتی از این قبیل که معمولاً بعد از پایان ساختمان مشاهده ...

پاورپوینت تدریس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی از کتاب تکنولوژی فراورش غذا ( اصول و کاربرد )

***2 واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی) نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی ***3 جایگاه درس درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است. ***4 از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصه‌های احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی ...

پاورپوینت پوشش دادن قالب و ماهیچه

***2 مقدمه مشخصات فلز مذاب ، ب ویژه هنگامی که از درجه حرارت بالا وارد قالب می شود ، به گونه ای است که ممکن است به انجام فعل و انفعالات فیزیکی و شیمیایی میان مذاب و مواد قالب یا ماهیچه منجر شود ***3 مقدمه بدیهی است انجام این واکنشها می تواند به خصوص متالورژیکی و مکانیکی قطعه آسیب رسانده و از تولید قطعه سالم و بدون عیب جلوگیری نماید . ایجاد سطوح زبر و خشن (در قطعه ) یکی از این ...

پاورپوینت کمبود عناصر غذایی در پسته

***3 عناصر غذایی کم مصرف: استفاده از کود های ریز مغزی از طریق خاک منافع چندانی ندارد . برای رفع این مشکل در دراز مدت و جلوگیری از رسوب عناصر کم مصرف, باید ابتدا وضعیت خاک بهبود یافته و EC و خصوصاً Ph خاک متعادل گردد . در کوتاه مدت استفاده از کودهای میکرو از طریق محلول پاشی صورت می گیرد که خیلی مفید واقع شده است. ***4 A) آهن:Fe آهن یکی از بی تحرک ترین عناصر در گیاهان است. به همین ...

پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...

پاورپوینت برنامه های واکسیناسیون گاو های شیری و گوشتی

***3 •برنامه هاي واکسيناسيون گاوهاي شيري و گوشتي •بيماري هاي مسري توليدات سودمند گوشتي و شيري دامها را تهديد مي کند. واکسيناسيون يک روش بسيار مهم در کنترل و جلوگيري از اين بيماري ها مي باشد. اما به هر حال، يک برنامه ي واکسيناسيون جانشين خوبي براي تغذيه ي خوب، تهويه ي مناسب، اقدامات بهداشتي مؤثر و ديگر روشهائي که براي مديريت سلامت انجام مي گيرد نمي تواند باشد. ***4 •برنامه هاي ...

پاورپوینت پروژه کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات

***5 مقدمه تقاضاي مداوم براي سبزي هاي تازه و فراورده ها در بازار هاي کشور نشان دهنده عظيم بودن نقش اقتصادي صنعت توليد سبزي وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژيم هاي غذايي است متخصصين علم تغذيه معتقدندکه مصرف سبزي وميوه به صورت تازه يافراورده اي ازبروزناراحتيهاي ناشي ازفقرغذايي جلو گيري مي کند.خوشبختانه مصرف سبزي و ميوه به صورت تازه در ايران بسيار رايج است. ...

پاورپوینت آمار ایدز

***4 ايدز دراثرويروسي به نام HIV است. اين ويروس گروه خاصي از لنفوسيت هاي T راکه در دفاع نقش دارند مورد تهاجم قرار ميدهد. درآنها تکثير ميشود و اين سلولها را ازبين مي برد درنتيجه به مرورقدرت دفاعي بدن کم ميشود. به ترتيبي که افراد مبتلا به ايدزتوانايي مقابله با خفيف ترين عفونت ها را ندارند . ***5 • وسرانجام دراثرمبتلابه بيماري هاي باکتريايي وويروسي و يا برخي از سرطان ها مي ميرند. ...

پاورپوینت استفاده از ارزیابی مدفوع برای کمک به تغذیه ی گاوهای شیرده

***3 •مقدمه •ابزارهاي زيادي وجود دارد که متخصصان تغذيه ممکن است از آنها براي ارزيابي و کنترل وضعيت تغذيه اي گاوهاي توليده کننده ي شير فراوان استفاده کنند. ارزيابي و بررسي مدفوع يا کود، مي تواند اطّلاعاتي در مورد سلامت کلي، تخمير در سيرابي و عملکرد هضمي در گاوها به ما بدهد. گاوهاي بالغ فرصت زيادي براي مشاهده و بررسي مدفوع در آنها ايجاد مي کنند زيرا آنها تقريباً هر 5/1 تا 2 ساعت ...

پاورپوینت روش‌ های آبیاری

***3 مقدمه با توجه به افزايش سريع جمعيت کشور، نياز به توليد بيشتر مواد غذايي احساس مي?گردد. بهترين راه براي نيل به اين هدف و همچنين تامين قسمتي از ارز مورد نياز، افزايش توليد در واحد سطح است. در بين نهادهاي کشاورزي، اضافه نمودن متعادل کودهاي شيميايي بيشتر از ساير نهادها در افزايش توليد محصولات کشاورزي موثر است. نظر به اينکه توليد کنندگان محصولات کشاورزي کشور براي توليد بيشتر، ...

پاورپوینت بلوتوث Bluetooth

***2 مقدمه: به تازگي پس از يک سمينار عصرانه به خانه باز گشته ايد. Notebook تان در کيف تان قرار دارد, PDA (Personal Digital Assistant) خود را به کمر بسته ايد ، و تلفن همراه تان در جيب جاي دارد. در سمينار امروز يادداشتهايي را در Notebook خود نوشته ايد . همين که به خانه مي رسيد و از کنار چاپگر جوهر افشان خود عبور مي کنيد ، Notebook ، چاپگر را پيدا مي کند و به طورخود کار يادداشتهاي ...

پاورپوینت سیاست های تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران

***3 •تعريف تبليغات •واژه تبليغ از نظر لغوي ، از ريشه ابلاغ و به معناي رساندن پيام است ، و از نظر فني ، Advertising عبارت از پيش بيني ، تهيه و ارايه پيام هاي سمعي و بصري توسط عوامل تبليغاتي در ازاي بهاي نشر، اطلاعاتي از خصوصيات و امتيازات يک کالا و خدمت يا فکر در جهت افزايش فروش کالا و استقبال عمومي از آن مي باشد . ***4 •اهداف تبليغات •آگاهي بخشي •متقاعد سازي •يادآوري ***5 سياست ...

پاورپوینت کربوهیدرات ها

***3 کربوهيدرات‌ها : هيدرات‌هاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکول‌هاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پلي‌هيدروکسي‌آلدئيد‌ يا پلي‌هيدروکسي‌کتون‌ مي‌دانند. هيدرات‌هاي کربن از اتم‌هاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شده‌اند. کربوهيدرات‌ها بيشتر به عنوان مولکول‌هاي ذخيره‌کننده انرژي عمل مي‌کنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...

پاورپوینت نوشابه

***3 •تاريخچه توليد کوکاکولا •120 سال پيش وقتي دکتر ( جان پمبر تون ) در آزمايشگاه کوچکش با ترکيب چند ماده معجون جديدي را اختراع کرد و آنرا با نام کوکاکولا به دنيا معرفي نمود ، هيچ گاه فکر نمي کرد که اين نوشيدني روزي چنان مرزهاي دنيا را در نوردد که در هر گوشه اي از جهان جزء ثابتي از سفره غذا باشد . اين در حالي است که با ورود و عرضه ي انواع نوشابه هاي رژيمي ، معدود افرادي هم که از ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان