کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد

شما عبارت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجمادرا در سایت جستجو کرده اید. براساس درخواست جستجوی شما برای دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد درباره پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد و پاورپوینت آماده نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد، دانلود قالب پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد و یا تم پاورپوینت، دانلود تم پاورپوینت و پس زمینه پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجمادتعداد 700 مورد در سایت یافت گردید که در لیست زیر نمایش داده شده اند:

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد

***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

***3 üروشهای نگهداری مواد غذایی üالف)روشهای فیزیکی در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. üب)روشهای شیمیایی ***4 üاشعه دهی(Irradiation ) üاشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود. üاشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و ...

پاورپوینت ماهیچه سازی به روش Hot box & Warm box

***5 مقدمه مزیت ریخته گری با ماهیچه با اینکه ماهیچه موجب هزینه اضافی میشود توانایی های فرایند را به میزان چشمگیری افزایش می دهد. ***6 در شکل زیر قطعاتی نشان داده شده که با هیچ روش دیگر به جز ریخته گری همراه ماهیچه قابل تولید نیست ***7 روش های ساخت ماهیچه روش دستی روش ماشینی ***9 ماشین ماهیچه سازی در Hot box در ماهیچه سازی به روش جعبه داغ و جعبه گرم بدلیل مزایای زیر از روش پرتابی ...

پاورپوینت سموم مواد غذایی

***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني‎ (FAO) و سازمان جهاني‎‎ بهداشت (WHO)‎ ...

پاورپوینت حسابداری مواد و بهای تمام شده آن

***2 •گفتار 1:خريد مواد هدف:انتظار مي رود پس از مطالعه اين گفتار بتوانيد:1- سه نوع فرم مربوط به نگهداري اطلاعات سفارش و خريد موادرا مشخص کنيد. 2-اطلاعاتي را که در هر يک از فرم هاي مربوط به سفارشو خريد مواد ثبت شده است،مشخص کنيد ***3 حسابداري مواد براي موسسات توليدي معموالا" با دو فعاليت اصلي ارتباط مي يابد:خريد مواد و وصرف آن در جريان توليد.معمولا" خريد مواد در موسسات توليدي از ...

پاورپوینت تدریس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی از کتاب تکنولوژی فراورش غذا ( اصول و کاربرد )

***2 واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی) نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی ***3 جایگاه درس درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است. ***4 از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصه‌های احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی ...

پاورپوینت پرورش و نگهداری زنبور عسل

***8 و اوحي ربک الي النحل ان اتخذي من الجبال بيوتا ومن الشجر و مما يعرشون.ثم کلي من کل الثمرات فاسلکي سبل ربک ذللا يخرج من بطونهاشراب مختلف الوانه فيه شفاء للناس ان في ذالک لايه لقوم يتفکرون. نحل(67-69) پروردگارت به زنبور الهام کرد که در کوهها و درختان و در آنچه سقف دارند لانه کن، آنگاه از هر ميوه اي بخور و راه هموار پروردگارت را بپوي ، و از شکم آنها نوشابه اي که رنگهاي مختلف ...

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی

***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...

پاورپوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

***6 1.تولید فشار بالا: غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل ***7 2.تجهیزات فشار بالا: مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر 09. متر – طول225.متر- حجم- - لیتر – حداکثر فشار فراوری ...

پاورپوینت سیستم باز مدیریت استراتژیک و اثر بخشی سازمان (رویکرد های نوین و سنتی نسبت به اثر بخشی سازمانی)

***3 تعریف سیستم 1- سیستم به مجموعه ای از اجزاء به هم پیوسته و مرتبط به هم که به نحوی تنظیم گرایدهاند که یک کل مجزا از تک تک اجزا را به وجود میآورند. 2- سیستم منظومه یا مجموعه ای از عناصر و اجزای مرتبط و در حال کنش و واکنش متقابل که یک کل هدفمند را به وجود می آورند. انواع سیستم 1- سیستم‌های باز: رابطه‌ی متقابل (تعامل) با محیط دارد. 2- سیستم‌های بسته: به محیط وابسته نیست و به ...

پاورپوینت انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن

***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...

پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو)

***2 خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و ...

پاورپوینت روش های نگهداری مرکبات بعد از برداشت

***3 lمقدمه: علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند . علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را در مراحل مختلف نگهداری مورد ...

پاورپوینت سیاست های تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران

***3 •تعريف تبليغات •واژه تبليغ از نظر لغوي ، از ريشه ابلاغ و به معناي رساندن پيام است ، و از نظر فني ، Advertising عبارت از پيش بيني ، تهيه و ارايه پيام هاي سمعي و بصري توسط عوامل تبليغاتي در ازاي بهاي نشر، اطلاعاتي از خصوصيات و امتيازات يک کالا و خدمت يا فکر در جهت افزايش فروش کالا و استقبال عمومي از آن مي باشد . ***4 •اهداف تبليغات •آگاهي بخشي •متقاعد سازي •يادآوري ***5 سياست ...

پاورپوینت آلودگی مواد غذایی

***2 انسان در حالت بیماری یاگذراندن دوران نقاهت بیماری و یا بصورت ناقل، حامل میکروب بیماری زا است. ناقل بیماری: افرادی که از بیماری مربوط شفا یافته اند و دوره نقاهت خود را سپری می کنند یا دارای عامل بیماری اند اما به دلایلی در برابر میکروب موردنظر مصون اند و به بیماری مبتلا نشده اند ***3 منبع اصلی میکروب در بدن افراد ناقل 1-پوست 2-دهان، حلق، بینی، چشم و گوش 3- دستگاه گوارش ***4 ...

پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 8 حسابداری موجودی مواد و کالا

***2 دامنه کاربرد اين استاندارد نحوه ارزشيابي وانعکاس موجودي مواد و کالا در صورتهاي مالي را تشريح مي کند وموارد زير را در بر نمي گيرد: کار در جريان پيشرفت پيمانهاي بلند مدت ابزارهاي مالي پيچيده موجودي گله هاي دام، محصولات کشاورزي، جنگلي ومعدني در مواردي که اين اقلام در صنايع مربوط، به خالص ارزش فروش اندازه گيري مي شود. ***4 موجودي مواد وکالا به داراييهايي اطلاق مي شود که: براي ...

پاورپوینت ژلاتین ماهی: جنبه هایی که تحت آن می‌توان ژلاتین ماهی را به عنوان جایگزین برای ژلاتین پستانداران به شمار آورد

***2 lچکیده غذا و صنعت داروسازی در سراسر دنیا شاهد تقاضای روزافزونی برای کلاژن و ژلاتین می‌باشد. ژلاتین‌های پستانداران (وابسته به خوک و گاو) که به عنوان محبوب‌ترین و گسترده‌ترین نوع ژلاتین مورد استفاده قرار می‌گیرد، مبحثی است که مورد اجبار و شک و تردید اساسی در مصرف کنندگان قرار گرفته است و این شک و تردیدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگی اجتماعی است، می‌باشد. ژلاتین ...

پاورپوینت امنیت غذایی Food Security

***2 •فقر = ناتوانی در برآوردن نیازهای بنیادی انسان • غذا و تغذیه از جمله نیازهای بنیادی جامعه بشری است، که تأمین آن در مقوله امنیت غذایی نهفته است تأمین امنیت غذایی برای جامعه یکی ازاهداف کلان برنامه ریزی های اقتصادی-اجتماعی است ... ***3 هدف نهایی کاربردی علم تغذیه: بهبود وضع تغذیه جامعه علم تغذیه چکار می کند؟ 1. مطالعه نقش و کارانرژی ومواد مغذی در بدن 2. مقدار نیازبدن به انرژی ...

پاورپوینت بررسی‌ سیستم‌ بهای‌ تمام شده ی شرکت صنایع رنگین آلومینیوم بجنورد‌

***7 هدف اصلی‌ در شرکت کسب سود است . در جهت اشتغال زایی‌ در استان فعالیت‌ می‌کند . با توجه به عدم وجود واحد تولیدی‌ مشابه در استان و سایر‌ مناطق نزدیک‌ در جهت ارتقای‌ سطح تولید‌ پروفیل‌ و‌پوشش دادن در سطح استان . ***8 تولید انواع قطعه پروفیل‌ آلومینیومی‌ جهت ساخت درب و پنجره تک و دو جداره‌ در جهت انجام خدمات رنگ پودری‌ و‌آبکاری فلزات که‌در حال حاضر شرکت فعالیت‌ تولید‌ انواع ...

پاورپوینت ساخت جعبه ماهیچه های رزینی (اپوکسی)

***3 جعبه ماهیچه: جعبه ماهیچه وسیله ای برای ساخت ماهیچه است0 مدلساز میتواند بسته به شکل- تعداد و ساخت ماهیچه جعبه ماهیچه های متفاوتی طرح وارایه کند0 ***4 جعبه ماهیچه بدون قطعه آزاد: 1- جعبه ماهیچه چند تکه 2- جعبه ماهیچه سه تکه 3- جعبه ماهیچه دو تکه 4- جعبه ماهیچه یک تکه ***5 جعبه ماهیچه با قطعه آزاد: 1- جعبه ماهیچه چند تکه 2- جعبه ماهیچه سه تکه 3- جعبه ماهیچه دو تکه 4- جعبه ...

پاورپوینت محاسبه انرژی مصرفی هنگام استراحت ، اجرای فعالیت های زیر بیشینه و بیشینه در دوران رشد

***3 انرژی دربیشتر منابع انرژی را ظرفیت انجام کار تعریف کرده اند. ***4 •شکل های مختلف انرژی •شیمیایی •الکتریکی •الکترومغناطیسی •حرارتی • مکانیکی • هسته ای ***5 •طبق قانون اول ترمودینامیک (اصل بقای انرژی ) انرژی هرگز بوجود نمی آید واز بین نمی رود بلکه همواره از شکلی به شکل دیگر و سرانجام به گرما تبدیل می شود. •باتوجه به اینکه همه انواع انرژی سرانجام به گرما تبدیل میشود ، میزان ...

پاورپوینت نگهداری کارکنان

***2 نگهداری کار کنان : فر آیند طراحی برنامه های بهداشت و ایمنی و ارائه خدمات رفاهی را تحلیل می نماید . بهداشت و ایمنی کار کنان بهداشت و ایمنی کارکنان یک موضوع در حال رشد سازمانی است . کار فرمایان علاقه زیادی را به موضوع بهبود وضعیت کار کنان نشان می دهند و منابع زیادی را برای اینکار صرف می کنند هر ساله حوادث محیط های کاری هزاران نفر از کار کان را به قتل می رساند و بیش از میلیون ...

پاورپوینت گل همیشه بهار : Calendula officinalis

***2 نام انگلیسی: Pot marigold ● گیاهشناسی: گیاهی علفی و یکساله است که منشاء آن مدیترانه و غرب آسیا گزارش شده و دارای ریشه مخروطی شکل و راست می باشد . برگها باریک، بلند و کم و بیش کرکدار، فاقد دندانه و به صورت متناوب می باشند. رنگ برگها سبز روشن، گلها درشت (قطر کل ۷-۴ سانتی متر) می باشد. گلچه های زبانه ای در محورهای متحدالمرکز که تعداد آنها ۴ تا ۸ یا بیشتر است قرار می گیرند. رنگ ...

پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان