پاورپوینت تهیه اسید بوریک از بوراکس جدید دانشگاهی ۱۸۵ ***2 §آزمایش شماره 1 §تهیه اسید بوریک از بوراکس و بررسی برخی از خواص آن q هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس می باشد. ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید. ***3 q اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با هیبریداسیون sp2 به دست می آید. این اسید به ...
پاورپوینت ایمنی انبارداری دانشگاهی ۱۳ ***2 رعايت نظم و ترتيب در چيدن کالاها و مواد مختلف شيميايي و نيز نظافت عمومي انبارها جزء اصول اوليه ايمني انبار داري بوده و بايستي دقيقا" رعايت گردد. حتي الامکان بايستي در انبارداري تجانس کالاها و اجناس مد نظر قرار گيرد بطوري که بتوان با نصب تابلوهاي راهنما بخشهاي مختلف انبار را از يکديگر مجزا نمود. اجناس سنگين و نيز مايعات شيميايي يا مواد خطرناک بايستي در طبقات زيرين قفسه ها ...
پاورپوینت آزمایشگاه مبانی بیوشیمی دانشگاهی ۶۰ ***2 بررسي دو موضوع سنتز نانو ذرات دي اکسيد تيتانيوم ترکيب شده با پلاتين سريا به روش ميکروامولسيون و نحوه عملکرد آنها در سنسور اکسيژن و افزايش مقاومت به خوردگي فولادزنگ نزن به وسيله اعمال پوشش نانوذرات دي اکسيد تيتانيوم با روش سل-ژل ***3 سنتز نانو ذرات دي اکسيد تيتانيوم ترکيب شده با روش پلاتين و سريا به روش ميکروامولسيون و نحوه عملکرد آنها***4 چکيده نانو ذرات دي اکسيد تيتانيوم ...
پاورپوینت آزمایشگاه شیمی معدنی دانشگاهی ۱۸۵ آزمایشگاه شیمی معدنی(1) (رشته شیمی) ***2 آزمایش شماره 1 تهیه اسید بوریک از بوراکس و بررسی برخی از خواص آن q هدف از انجام این آزمایش تهیه اسید بوریک از بوراکس می باشد. ابتدا بوراکس را در آب گرم حل کرده و در مرحله بعد عمل خنثی سازی را با استفاده از اسید کلریدریک انجام دهید. ***3 q اسید بوریک (اسید ارتوبوریک) اسیدی بسیار ضعیف است که از بوراتها و یا هیدرولیز هالیدهای بور با ...
پاورپوینت جنگل ها درسی ۱۵ جغرافيا ***3 •بيشتر از تمام مناطق دنيا جنگل هاي برگ ريز معتدل بر اثر فعاليت هاي انسان تحت تاثير قرار گرفته اند . در اکثر مناطق معتدل ، نواحي وسيعي از جنگلها براي احداث راههاي کشاورزي از بين رفته اند . اين فرآيند چندين قرن پيش در اروپا آغاز شد و منجر به باقي ماندن تعداد کمي از جنگلهاي خالي از سکنه شد . در شرق آمريکاي شمالي ، جنگل زدايي با ورود مهاجران اروپايي آغاز شد اما هنوزبه ...
پاورپوینت دستگاه گوارش دانشگاهی ۴۶ ***2 لوله گوارش از دهان تا رکتوم امتداد دارد غذا از دهان در طول مري به معده مي رسد، سپس از معده به سوي دوازدهه، ژژنوم، ايلئوم (روده باريک) پيش مي رود و بخش عمده غذا در روده باريک جذب مي شود. باقيمانده جذب نشده غذا از راه سکوم، کولون بالا رو، کولون افقي، کولون پايين رو و سيگموئيد به رکتوم و مجراي مقعدي مي رسد غذا در طول لوله گوارش تغييرات مکانيکي و شيميايي داشته و علاوه بر لوله ...
پاورپوینت عناصر ضد مغذی - بازدارنده ها دانشگاهی ۴۳ ***3 70% هزينه هاي پرورشي مربوط به غذاست. بسياري از غذا ها بطور طبيعي حاوي اين ترکيبات هستند. اثرات زيان آور اين ترکيبات بر رشد و کارکرد بدن حيوان انتخاب مواد خوراکي و تعيين حد مجاز آنها جهت جيره نويسي استفاده از مواد ضد مغذي براي منظورهاي مفيد فرآوري مواد غذايي و راههاي افزايش کيفيت خوراک ***4 عناصر ضد مغذي - بازدارندهها بازدارندههاي پروتئيني : بازدارندههاي پروتئاز ...
پاورپوینت پرورش و نگهداری زنبور عسل دانشگاهی ۶۵ ***8 و اوحي ربک الي النحل ان اتخذي من الجبال بيوتا ومن الشجر و مما يعرشون.ثم کلي من کل الثمرات فاسلکي سبل ربک ذللا يخرج من بطونهاشراب مختلف الوانه فيه شفاء للناس ان في ذالک لايه لقوم يتفکرون. نحل(67-69) پروردگارت به زنبور الهام کرد که در کوهها و درختان و در آنچه سقف دارند لانه کن، آنگاه از هر ميوه اي بخور و راه هموار پروردگارت را بپوي ، و از شکم آنها نوشابه اي که رنگهاي مختلف ...
پاورپوینت گوجه فرنگی دانشگاهی ۴۷ ***3 گوجهفرنگي گوجهفرنگي گياهي است با نام علمي "LYCOPERSISCOM ESCULENTUM" از خانواده سيب زميني "SOLANACEAE" که به نام عمومي "TOMATO" در جهان مشهور است. ميوه اين گياه که قسمت اصلي آن است به صورت خام يا پخته در سالاد، انواع سسها، سوپ و انواع مواد غذايي به طور وسيع در جهان مورد استفاده قرار ميگيرد. اکثرا گوجهفرنگي را در زماني که به رنگ قرمز است استفاده ميکنند و کمتر از ...
پاورپوینت اصول و مبانی آموزش و پرورش دانشگاهی ۲۲۱ ***2 هدف هاي کلي کتاب اصول و مباني آموزش و پرورش آشنايي با مباني آموزش و پرورش به ويژه مباني فلسفي آموزش و پرورش ، و راهگشايي و راهنمايي به کاربرد اين اطلاعات در برنامه ريزي هاي درسي، طراحي آموزشي، مديريت و اداره کلاس است ***11 هدفهاي رفتاري فصل اول دلايل دروني و بيروني براي ورود به جرگه معلمي را تشخيص دهيد و براي هر کدام 3 نمونه ذکر کنيد 2- ((توجيهات )) خود آگاه و ناخود آگاه را ...
پاورپوینت باران دانشگاهی ۵۶ ***3 ديد کلي همه ابرها ذرات آب يا کريستالهاي يخ را با خود حمل ميکنند، اما اين ذرات بسيار کوچکتر از آن هستند که به زمين ببارند. اگر ارتفاع ابرها بيشتر شود ، هواي سردتر ، باعث فشردهتر شدن بخار آب ميشود و اين ممکن است براي شکل دادن باران ، تگرگ يا برف مناسب باشد. باران آبي است که پس از سرد شدن بخارهاي جوي بوجود آمده و بر زمين ميريزد. در زبان پهلوي بدان واران (waran) ميگفتند. ...
پاورپوینت استاندارد روش اندازه گیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور دانشگاهی ۵۳ ***2 هدف از تدوين اين استاندارد تعيين روشهاي اندازهگيري اوره و ازت آمونياکي در خوراک دام و طيور ميباشد . دامنه کاربرد اين استاندارد جهت اندازهگيري اوره و ازت آمونياکي در خوراک دام و طيور کاربرد دارد ***3 نمونهبرداري طبق استانداردهاي روش نمونهبرداري در مواد غذائي عمل شود . روش کار اندازهگيري اوره به طريق اسپکتروفتومتري وسايل مورد نياز اسپکتروفتومتر با حداکثر باند 2/4 در طول ...
پاورپوینت تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی دانشگاهی ۲۶ ***3 •مقدمه •رب گوجه فرنگي عصاره تغليظ شده گوجه فرنگي مي باشد که به عنوان چاشني و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زيادي دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوي مطبوع از خواص ظاهري آن مي باشد بريکس آن حدود 28% وداراي ph اسيدي در حدود3/4 مي باشد.3%-2% نمک به آن افزوده مي شود وبه دو صورت فله اي و بسته بندي در بازار موجود مي باشد. •نوع بسته بندي آن معمولاًدر دو نوع يک کيلويي ونيم ...
پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک) دانشگاهی ۳۲ ***2 nهدفهاي کلي اصلاح نباتات nهدفهاي کلي اصلاح نباتات افزايش عملکرد در واحد سطح بهتر نمودن کيفيت محصولات کشاورزي و توليد مواد اوليه مورد نياز جوامع انساني است. ارقام و واريتههاي اصلاح شده گياهان زراعي و زينتي هر ساله از کشوري به کشور ديگر انتقال داده ميشود. بدين طريق کيفيت و کميت محصولات کشاورزي افزايش يافته و احتياجات فراوردههاي زراعي رفع ميشود. ***3 در اغلب گياهان يک يا ...
پاورپوینت تولید مثل و تشکیلات کندوی زنبور عسل دانشگاهی ۵۰ ***3 بکرزايي بکرزايي نوعي توليد مثل در جانداران است که در آن تخمک بدون آنکه بوسيله گامت نر تلقيح شود، خودبخود تقسيم شده و به جاندار جديد ، تبديل ميشود که اين نوع توليد مثل هم در گياهان و هم در جانوران ديده ميشود. ***4 ديد کلي در هر جاندار ، اعم از اينکه تک جنسي باشد يا هرمافروديت ، بسيار اتفاق ميافتد که نتوانند جفت مناسبي پيدا کنند. بيشتر چنين گامتهاي ناموفقي پس از اندک زماني ...
پاورپوینت گیاهان دارویی دانشگاهی ۶۳ ***5 گياه ترشک اين گياه در مناطق معتدل کشور ما رويش دارد و از قديم الايام به عنوان يک سبزي مفيد و مؤثر از آن استفاده مي شده است. گرچه در رابطه با مسائل غذايي از آن استفاده هاي فراواني مي شده ؛ ولي اکنون اين استفاده کاهش يافته است و در عوض موارد درماني اين گياه افزايش پيدا کرده و در همه زمينه ها از آن استفاده مي شود و هيچگونه عارضه اي ندارد. در ميان عشاير مرسوم است که از دانه هاي ...
پاورپوینت مرغ (بندواش) دانشگاهی ۵۴ ***2 گياهي است چندساله و چهار کربنه که توسط بذر،ريزوم و استولون تکثير مي يابد.از خانواده poaceae که به ان پنجه مرغي و بندواش نيز مي گويند.علفي با ريزوم هاي فلسي که قسمتهاي هوايي از ريزوم ها خارج ميشود و زمين را مثل چمن ميپوشاند اين گياه در برابر لگدکوبيها مقاومت زيادي دارد.ارتفاع ساقه هاي مرغ بين10تا30سانتيمتر و طول برگهاي ان به10تا20سانتيمتر ميرسد.برگها به رنگ خاکستري تا سبز ...
پاورپوینت یونجه دانشگاهی ۹۷ ***3 •يونجه •يونجه براي درمان کمبود ويتامين A,C,E,K بهکار ميرود. بهعنوان مغذي و منبع نمکهاي معدني کلسيم، فسفر و آهن ميباشد. ***4 •ريختشناسي گياه: گياهي پايا، ايستاده يا خيزان است که گاهي خوابيده با بن محکم و قوي، کم و بيش چوبي شده و طويل که ارتفاع آن به ??-?? سانتيمتر ميرسد. ساقه متعدد، ايستاده يا خيزان، گاهي خوابيده بر خاک، سبز علفي، برگپوش است. برگ داراي سه برگچه، ...
پاورپوینت برنامه سازی پیشرفته ++C دانشگاهی ۵۶۷ ***4 مقدمه: زبان C يک زبان همه منظوره است. دستورالعملهاي اين زبان بسيار شبيه عبارات جبري و نحو آن شبيه جملات انگليسي مي باشد. اين امر سبب ميشود که C يک زبان سطح بالا باشد که برنامه نويسي در آن آسان است ***5 ++C که از نسل C است، تمام ويژگيهاي C را به ارث برده است. اما برتري فني ديگري هم دارد: C++ اکنون «شيگرا» است. ميتوان با استفاده از اين خاصيت، برنامههاي شيگرا توليد ...
پاورپوینت مهارت های آزمایشگاه شیمی دانشگاهی ۲۴ ***3 هدف کار در آزمايشگاه پژوهش در درستي مطالب نظري افزايش توانايي انديشيدن و استدلال ايجاد علاقه به دانش تجربي ايجاد مهارت در کار و حل دشواري هاي روزمره زندگي آساني انتقال مفاهيم فرا گيري انجام کار گروهي ايجاد حس اعتماد بنفس ***4 سلامتي در مرحله ي نخست ايمني در آزمايشگاه ايمني آزمايشگاه مکان آزمايشگاه تهويه مناسب جعبه کمک هاي اوليه کپسول آتش نشان دوش اضطراري ماسک هاي گاز محلول ...
پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر دانشگاهی ۳۷ ***2 تعريف عوامل نگهدارنده گاهي براي نگهداري شير و جلوگيري از فساد و زماني براي تبديل شير فاسد و خراب به شيري که داراي ظاهر معمولي باشد, اضافه ميگردند. حالت اول طبيعي بوده و حالت دوم تقلب محسوب مي شود. ***3 اصول آزمايش: جستجو و اندازه گيري بيکرمات دوپتاس: بيکرمات دوپتاس معمولاً براي نگهداري نمونه هاي شير اضافه مي گردد, بدين جهت اينگونه شيرها زرد رنگ ميباشند. براي تشخيص بيکرمات ...
پاورپوینت تعریف عیار پروتئین دانشگاهی ۴۲ ***3 اسيدينه اي را که در واکنش فوق ظاهر ميگردد ميتوان در مجاورت فنل فتالئين با سود تيتره نموده و از روي عبارت پروتئين به نسبت درصد پروتئينهاي موجود در شير پي برد. عيار پروتئين که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده ميشود عبارتست از تعداد ميلي ليترهاي سودکه براي 25 ميلي ليتر شير لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئيد در مجاورت فنل فتالئين رنگ استاندارد بدست آيد عيار پروتئين در شيرهاي ...
پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر دانشگاهی ۴۱ ***2 دسته اول_ روشهاي حجمي در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجي اندازه گيري مي شود. روشهاي حجمي بعلت سرعت در عمل در آزمايشهاي روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهاي حجمي عبارتند از: روشهاي Gerber و Babcock ***3 دسته دوم_ روشهاي وزني در اين روشها چربي شير بوسيله انحلال در يک ماده حلاله چربي استخراج مي ...
پاورپوینت سموم مواد غذایی دانشگاهی ۲۲ ***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني (FAO) و سازمان جهاني بهداشت (WHO) ...