پاورپوینت تدریس مباحث نوین در شیمی آلی از کتاب سنتز ترکیبات نا متقارن دانشگاهی ۱۶۱ ***2 مباحث نوین در شیمی آلی دوره کارشناسی ارشد شیمی نوع درس : نظری تعداد واحد : 2 نام کتاب : سنتز ترکیبات نامتقارن مولف : گری پروکتر مترجم : دکتر جلیل لاری انتشارات : دانشگاه پیام نور تهیه کننده : دکتر جلیل لاری دانشگاه پیام نور – مرکز مشهد ***5 مقدمه ترکیبات آلی نقش بسزایی در زندگی مدرن دارند . این ترکیبات در زمینه های دارویی ، کشاورزی و دیگر موادی که دارای فعالیت زیستی هستند ...
پاورپوینت جهت تدریس سنتز ترکیبات آلی دانشگاهی ۱۱۱ ***1 منابع : سنتز ترکیبات آلی –انتشارات دانشگاه پیام نور مولف : استوارت وارن مترجم : دکتر عیسی یاوری ***2 1- سنتز ترکیبات آروماتیک 2- ترتیب رویداد ها 3- گسستن یک گروه C-X 4- شیمی گزینی X 5- گسستن دو گروه C-X 6- وارونگی قطبیت ٬ واکنش های حلقوی شدن 7- سنتز آمین ها 8- گروههای محافظت کننده 9- گسستن یک گروه C-C 10- گزینش یک گسست 11- گسستن یک گروه C-C (II) 12- جهت گزینی 13- سنتز آلکن ...
پاورپوینت جداسازی و شناسایی ترکیبات آلی دانشگاهی ۸۶ ***2 فصل اول بررسی مقدماتی ***3 بررسِِی مقدماتی نمونهای که به عنوان مجهول در اختیار شما قرار می گیرد باید از جهات زیر مورد بررسی قرار گیرد. • حالت فیزیکی (جامد یا مایع) • رنگ • بو • سوختن حدود 1/0 گرم از نمونه را در یک کروزه چینی و شعله را به لبه کروزه نزدیک کنید و قابلیت اشتغال جسم (در شعله کم) ملاحظه کنید. سپس شعله را به مقدار بیشتر به آن نزدیک کنید سپس از مشاهدات موارد زیر ...
پاورپوینت جداسازی و شناسایی ترکیبات آلی - مٶلف: طیبه پرتوی دانشگاهی ۲۵۵ ***1 (رشته شیمی) یک واحد نظری و دو واحد عملی ***3 انحلال پذیری فرایند انحلال و انحلال پذیری : چنانچه مولکولها یا یونهای ترکیب حل شونده بین مولکولهای حلال پخش شود، فرایند انحلال صورت پذیرفته است. ***4 به عبارت دیگر اگر نیرو های بین ذرات حلال و نیروهای بین ذرات ماده حل شونده از نظر مقدار تقریبا برابر باشد، از اختلاط حلال و حل شونده به هر نسبتی به یکدیگر مخلوط همگن حاصل می شود. ...
پاورپوینت تدریس شیمی معدنی 2 - مولف : دکتر محمد حکیمی دانشگاهی ۴۰۵ ***1 عنوان درس : شیمی معدنی 2 تعداد واحد : 4 واحد منبع : شیمی معدنی 2 (رشته شیمی) ***3 فصل اول: مقدمه اهداف کلی: - آشنایی با ترکیبات کوئوردیناسیون و ساختار آنها - تعیین عدد کوئوردیناسیون و عدد اکسیداسیون در کمپلکس ها - بررسی ویژگیهای ترکیبات کوئوردیناسیون - بررسی انواع لیگند ها ***4 معرفی ترکیبات کوئوردیناسیون: ترکیبات کوئوردیناسیون، ترکیبی از یک فلز و تعداد معینی از گونه ها(یون ...
پاورپوینت شیمی معدنی 2 دانشگاهی ۳۷۸ ***5 فصل اول مقدمه ***6 شیمی کوئوردیناسیون ، مطالعه طبقه ای از ترکیبات است که فلزها تشکیل می دهند . تشکیل یک ترکیب کوئوردیناسیون از یک فلز را کمپلکس شدن می نامند. بخش [Fe(CN)6]4- در ترکیب K4[Fe(CN)6] گونه کمپلکسی است . ***7 1-1 ویژگی های ترکیبات کوئوردیناسیون ترکیب کوئوردیناسیون ، ترکیبی از یک فلز و تعداد معینی از گونه ها به نام لیگند است که به فلز متصل می شوند . معمولاً یونهای ...
پاورپوینت سیمان دانشگاهی ۳۳ ***2 سيمان کلمه سيمان از يک لغت لاتين به نام سيمنت ( cement ) گرفته شده است و ماده اي است که داراي خاصيت چسبانندگي مواد به يکديگر است و در حقيقت ، واسطه چسباندن است. سيمان در صنايع ساختماني در صنايع ساختماني ، سيمان به ماده اي گفته ميشود که براي چسباندن مصالح مختلف به يکديگر از قبيل سنگ و شن ، ماسه ، آجر و غيره بکار ميرود و ترکيبات اصلي اين سيمان از مواد آهکي است. سيمانهاي ...
پاورپوینت عناصر ضد مغذی - بازدارنده ها دانشگاهی ۴۳ ***3 70% هزينه هاي پرورشي مربوط به غذاست. بسياري از غذا ها بطور طبيعي حاوي اين ترکيبات هستند. اثرات زيان آور اين ترکيبات بر رشد و کارکرد بدن حيوان انتخاب مواد خوراکي و تعيين حد مجاز آنها جهت جيره نويسي استفاده از مواد ضد مغذي براي منظورهاي مفيد فرآوري مواد غذايي و راههاي افزايش کيفيت خوراک ***4 عناصر ضد مغذي - بازدارندهها بازدارندههاي پروتئيني : بازدارندههاي پروتئاز ...
پاورپوینت کتاب مبانی بیوشیمی(3) - مولف: دکتر ربانی دانشگاهی ۲۵۶ ***3 •نخستين مطالعات در زمينه بيوشيمي با معرفي شيمي آلي به عنوان دانش مستقل همراه بوده است. •سنتز آزمايشگاهي بعضي از ترکيبات زيستي مانند اوره توسط وولر (1828) برخي از دانشمندان را بر آن داشت تا اختصاصات زيستي را با دانش شيمي توجيه و تفسير نمايند. ***4 •شناسايي هورمونها, ليپيدها, ويتامينها, کشف چرخه اوره و چرخه کربس توسط کربن و بالاخره کشف ساختار ماده ياخته توسط واتسون و کريک ...
پاورپوینت آجر و بلوک دانشگاهی ۳۶ ***3 آجرها درحقيقت سنگ ساخته دست بشرند مکان کشف : بين النهرين (جايي که سنگ نبود.) زمان کشف : احتمالا بعدازکشف آتش ***4 مراحل توليد تهيه واماده نمودن مواداوليه 2- تهيه گل 3- تهيه خشت 4- خشک کردن خشت 5- پختن آجر ***5 1- تهيه وآماده نمودن مواداوليه -خاک رس آبرفتي -ماسه -آهک -ترکيبات سولفاتي -ترکيبات آهن دار -نباتات وريشه هاي گياهان ***14 •2- تهيه گل گل خشک: بااضافه نمو ...
پاورپوینت کلیله و دمنه 1 - مولف دکتر نور الدین مقصودی دانشگاهی ۱۶۶ ***2 •هدف کلي کتاب •هدف کلي اين درس آشنايي با نثر مصنوع در زبان فارسي است که با کليله و دمنه آغاز مي شود و در قرنهاي بعدي تحوّل مي يابد. اهداف ديگر اين درس عبارتند از: آشنا شدن با نثر دور? دوم غزنويان و سلاجقه از طريق آشنايي با شيوه نگارش اين کتاب، درک و دريافت مضامين و مفاهيم آن و آموختن لغات، ترکيبات، امثال و خصايص دستوري. ***3 •جايگاه درس درس کليله و دمنه در دو قسمت و براي ...
پاورپوینت مسعود سعد سلمان دانشگاهی ۱۲۹ ***3 اهداف کلي درس آشنايي با زندگي وجنبه هاي ادبي ،اشعارو انديشه مسعود سعد سلمان -خواندن صحيح اشعار برگزيده مسعودسعد سلمان را بادر نظر گرفتن ضوابط دستوري - تشخيص معادل امروزي لغات ، ترکيبات واصطلاحات به کار رفته در اشعار . ***4 تشخيص آرايه هاي به کار رفته در اشعار مسعود سعد . - تشخيص وزن اشعار . - معني کردن اشعار به زبان فارسي امروزي . - درک انديشه هاي مسعود سعد وانعکاس ...
پاورپوینت پرورش قارچ خوراکی صدفی دانشگاهی ۷۷ ***8 مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمين غذا استفاده کرده است. قارچها که بيشتر در مناطق جنگلي به صورت خودرو رشد ميکنند به علت بالا بودن پروتئين بهعنوان پروتئين جنگل معروف شدهاند. زمينهايي که داراي خاک غني از مواد آلي هستند مکان مناسب براي رويش قارچها ميباشند. استفاده از قارچها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا اين که ...
پاورپوینت اصلاح نباتات(مهندسی ژنتیک) دانشگاهی ۳۲ ***2 nهدفهاي کلي اصلاح نباتات nهدفهاي کلي اصلاح نباتات افزايش عملکرد در واحد سطح بهتر نمودن کيفيت محصولات کشاورزي و توليد مواد اوليه مورد نياز جوامع انساني است. ارقام و واريتههاي اصلاح شده گياهان زراعي و زينتي هر ساله از کشوري به کشور ديگر انتقال داده ميشود. بدين طريق کيفيت و کميت محصولات کشاورزي افزايش يافته و احتياجات فراوردههاي زراعي رفع ميشود. ***3 در اغلب گياهان يک يا ...
پاورپوینت یونجه دانشگاهی ۹۷ ***3 •يونجه •يونجه براي درمان کمبود ويتامين A,C,E,K بهکار ميرود. بهعنوان مغذي و منبع نمکهاي معدني کلسيم، فسفر و آهن ميباشد. ***4 •ريختشناسي گياه: گياهي پايا، ايستاده يا خيزان است که گاهي خوابيده با بن محکم و قوي، کم و بيش چوبي شده و طويل که ارتفاع آن به ??-?? سانتيمتر ميرسد. ساقه متعدد، ايستاده يا خيزان، گاهي خوابيده بر خاک، سبز علفي، برگپوش است. برگ داراي سه برگچه، ...
پاورپوینت سموم مواد غذایی دانشگاهی ۲۲ ***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني (FAO) و سازمان جهاني بهداشت (WHO) ...
پاورپوینت کربوهیدرات ها دانشگاهی ۴۵ ***3 کربوهيدراتها : هيدراتهاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکولهاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پليهيدروکسيآلدئيد يا پليهيدروکسيکتون ميدانند. هيدراتهاي کربن از اتمهاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شدهاند. کربوهيدراتها بيشتر به عنوان مولکولهاي ذخيرهکننده انرژي عمل ميکنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...
پاورپوینت فروشگاه اینترنتی Network دانشگاهی ۲۱ ***4 ايجاد فروشگاه اينترنتي : با ايجاد فروشگاه اينترنتي، تبليغ و اطلاعات کامل محصولات يک شرکت به نمايش در مي آيد و مشتري با داشتن کارت پرداخت واسطه ويا کارتهاي اعتباري، پس از جستجو و انتخاب، در خواست خريد مي کند. سايت واسطه پس از کسر مبلغ محصول از حساب وي، اين درخواست را در وهله اول از طريق فکس و يا تلفن (در آينده از طريق کامپيوتر به صورت آنلاين و يا از طريق SMS و يا تلفن گويا ...
پاورپوینت های تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی دانشگاهی ۳۰ ***3 •فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند : •1 کالباس های حرارت دیده •2 کالباس های خام •3 کالباس های پخته •4 گوشت های عمل آمده ***4 •تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس ...
پاورپوینت فرآیند و طرح توجیهی تولید آب معدنی دانشگاهی ۹۳ ***2 پروسه تولید آب معدنی بخش 1 ***3 •مقدمه: آب این ماده حیاتی و با اهمیت در دنیا نقش بسیار مهمی را درشکل گیری تمدنها و استمرار آنها داشته است مروری بر سوابق تمدنهایی که در طول تاریخ شکل گرفته اند و شکوفا شده اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی ترین عوامل فراگیری و استمرار آنها بوده است . افزایش تقاضا برای آب و اوجگیری رقابت بین مصرف کنندگان ...
پاورپوینت شربت های قندی دانشگاهی ۲۴ ***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...
پاورپوینت شکلات علوم تغذیه ۶۷ ***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...
پاورپوینت شناسایی و بررسی اثرات دارویی علف چای Hypericum perforatum علوم تغذیه ۱۲ ***1 شناسایی و بررسی اثرات دارویی علف چای Hypericum perforatum مقدمه: امروزه گیاهان به عنوان یکی از منابع مهم دارویی مورد توجه قرار دارند و با توجه به عوارض جانبی که مصرف داروهای سنتیتیک و شیمیایی به همراه دارد ، روند استفاده از داروهای گیاهی در بین مردم کشورهای مختلف رو به افزایش است همچنین استفاده نادرست از آنتی بیوتیکها سبب مقاوم شدن عوامل بیماریزا نسبت به این داروها گردید و ...
پاورپوینت صمغ کتیرا و خواص رئولوژیکی آن مهندسی کشاورزی زراعت ۲۵ ***4 ¨صمغ ها صمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند. v صمغ های ترشحی vصمغ های جلبکی vصمغ های دانه ای v صمغ های میکروبی v مشتقات نشاسته و سلولز ***5 ¨تمامی صمغ ها ملکولهای ...