پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع دانشگاهی ۲۹ ***4 ویژگی های فرآیند و نکات فنی §تولید گلوکز : .1روش شیمیایی تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی غیر قابل دسترس و گران §اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا ***8 آماده سازی محلول نشاسته §نشاسته در مخزن در آب کاملا حل شده بعد از آماده شدن توسط پمپ به تانک اسید زنی هدایت می شود غلظت این محلول توسط بومه سنج ...
پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز دانشگاهی ۲۳ ***2 فروکتوز مقدمه : فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ، میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال : انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ، ***3 ...
پاورپوینت روش های فیزیکی و شیمیایی جداسازی دانشگاهی ۳۲۲ کارشناسی ارشد شیمی تجزیه-3واحد ***2 Chemical Separation مقدمه در تمام روشهای تجزیه ایی یکی از مباحث مهم اندازه گیری سیگنالی است که مستقیما به غلظت گونه بخصوصی در نمونه اصلی ربط پیدا کند. این ایده ال است!!! چرا؟ ***3 چون 1-روش های تجزیه ایی بسیار کمی وجود دارد که بقدر کافی انتخابی باشد. 2-آنالیت معمولا به مقدار کافی جهت اندازگیری در نمونه وجود ندارد. بنابرین پیش تغلیظ و جداسازی ...
پاورپوینت عملکرد استاندارد برای قرارداد های مورد استفاده جهت اندازه گیری های الکتروشیمیایی در آزمایش خوردگی دانشگاهی ۱۸ ***1 خلاصه استاندارد های ASTM قرارداد شده در این مقاله شرح داده میشوند که از آنها جهت گزارش و نشان دادن دادههای خوردگی الکتروشیمیایی فلزاتی نظیر فولاد و آهن استفاده میشود. استفاده از این استانداردها در تهیه دادههای مرتبط با خوردگی الکتروشیمیایی باعث میشود که دادههای گزارش شده در قالب یک فرمت و اندازه استاندارد بوده و مقایسه بین دادههایی که در آزمایشگاه های مختلف و در ...
پاورپوینت منابع و روش های نوین در تولید برق راکتور های هسته ای دانشگاهی ۳۲ oدرس کارگاه اجزاء مکانیکی نیروگاه ***3 oدرباره انرژی زمین گرمایی oمرکز زمین (به عمق تقریبی 6400 کیلومتر) که در حدود 4000 درجه سانتیگراد حرارت دارد، به عنوان یک منبع حرارتی عمل نموده و موجب تشکیل و پیدایش مواد مذاب با درجه حرارت 650 تا 1200 درجه سانتیگراد در اعماق 80 تا 100 کیلومتری از سطح زمین می گردد. بطورمیانگین میزان انتشار این حرارت از سطح زمین که فرآیندی مستمر است معادل 82 ...
پاورپوینت روش های آبیاری دانشگاهی ۳۳ ***3 مقدمه با توجه به افزايش سريع جمعيت کشور، نياز به توليد بيشتر مواد غذايي احساس مي?گردد. بهترين راه براي نيل به اين هدف و همچنين تامين قسمتي از ارز مورد نياز، افزايش توليد در واحد سطح است. در بين نهادهاي کشاورزي، اضافه نمودن متعادل کودهاي شيميايي بيشتر از ساير نهادها در افزايش توليد محصولات کشاورزي موثر است. نظر به اينکه توليد کنندگان محصولات کشاورزي کشور براي توليد بيشتر، ...
پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز دانشگاهی ۲۰ ***2 .1دلایل استفاده از روش های آنزیمی .2آنزیم ها ومنابع آن .3تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز .4تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز .5خصوصیات رئولوژیکی .6منابع نشاسته ***3 ¨ دلایل استفاده از روش های آنزیمی ¨روش اسیدی DE=55 ¨بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود ¨امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) . ¨انجام واکنش میلارد و ...
پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر دانشگاهی ۵۴ ***3 : هدف سابقه و نانو فناوري يکي از جديد ترين علومي است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه اي اينده زندگي بشر را دگرگون خواهد ساخت . يکي از مهمترين زمينه هاي تاثير گذاري نانو فناوري در زندگي انسان ، علم غذا است که به دليل احتياج روزمره و دائمي انسان به غذا هر گونه تغيير و تحو لي در ان نقش به سزايي در تغيير کيفيت زندگي انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبيين جايگاه نانو فناوري و ...
پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روش های بهبود کیفیت آن دانشگاهی ۲۹ ***3 vپنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود. vپنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است. vدر 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است. vرهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، ...
پاورپوینت معرفی روش های ایمنیسنجی و برخی کاربرد های آن در کشاورزی مهندسی کشاورزی زراعت ۲۳ ***2 سنجش واکنشهای ایمنی در بدن یک وجود زندهی خونگرم در صورت تزریق یک پاتوژن گیاهی نظیر ویروس، باکتری یا قارچ عامل بیماریزای گیاهی به درون سیستم گردش خون جانوارانی نظیر موش و یا خرگوش و به دنبال آن تحریک سیستم ایمنی بدن جانور به تولید آنتیبادی اختصاصی علیه این پاتوژن میباشد. روشهای ایمنیسنجی بر پایهی آزمایشات ایمونولوژی و سرولوژی استوار است. سرولوژی به معنی واکنشهای ...
پاورپوینت تبدیل توصیف UML معماری نرمافزار به مدل کارایی شبکههای صف (QN) و تولید بازخورد از نتایج ارزیابی کارایی دانشگاهی ۵۸ ***3 •انگیزههای تحلیل کارایی نرم افزار هزینه های هنگفت مالی، انسانی و زمانی تولید و توسعه یک سیستم نرم افزاری بزرگ کیفیت نرمافزار تا حدود زیادی توسط مشخصههای کارایی مثل زمان پاسخ، توان عملیاتی، و بهرهوری منابع تعیین میشود شناسایی زود هنگام مشکلات کارایی در سطح معماری نرمافزار افزایش هزینه تغییر طراحی با جلو رفتن در فرایند تولید تأیید اعتبار انتخابهای طراحی یا مقایسه طراحی ...
پاورپوینت تولید گل رز با استفاده از روش بیوتکنولوژی دانشگاهی ۲۲ ***2 •“ گل سرخ یا رز” •تاریخچه شناخت و کشت رز درنوشته جات مختلف به 400 سال پیش از میلاد برمی گردد • گل رز درایران نیزاز قدیم وجود داشته است •رزایرانی (Persian rose) دارای زیبائی خاصی است ***3 ایران و صادرات گل و گیاه زینتی: درآمد سالانه ایران از صادرات گل و گیاه زینتی معادل 86 میلیون یورو است. صادرات گل و گیاه زینتی دردنیا برابر 8600 میلیون یورواست. سالیانه بابت واردات پایه ها و ...
پاورپوینت روش های گوگردزدایی در فولاد دانشگاهی ۵۰ ***2 •مقدمه گوگرد (s) با نقطه ذوب 119 و نقطه جوش 445 و وزن مخصوص 2 گرم بر ساتتیمتر مکعب یکی از عناصر ناخواسته در چدن و فولاد است.گوگرد با آهن ترکیبی ثابت به شکل FeS را تولید میکند که دارای 3/36 درصد گوگرد است. این ترکیب در آهن مذاب حل می شود ولی حلالیت آن در آهن جامد بسیار کم است. مجموعه سولفور آهن با آهن دارای نقطه اتکتیکی با 30% گوگرد در985 درجه سانتیگراد می باشد و چون درجه ...
پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن دانشگاهی ۵۶ ***4 هدف از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای ...
پاورپوینت روش های بیوتکنولوژی اصلاح گیاهان دارویی دانشگاهی ۲۹ ***3 مقدمه ¥اگرچه کاشت گیاهان دارویی به هزاران سال پیش باز میگردد ولی باید گفت که در مورد اصلاح آنها تاکنون پیشرفت قابل ملاحظهای صورت نگرفته است و در حال حاضر، تعداد کالتیوارهای مفید بهدست آمده بر اثر اصلاح گیاهان دارویی اندک است. هدف از اصلاح گیاهان دارویی، افزایش کمیت و کیفیت آن دسته از مواد مؤثره در این گیاهان است که در صنایع دارویی از اهمیت خاصی برخوردار هستند. در سالهای ...
پاورپوینت روش های نگهداری مرکبات بعد از برداشت دانشگاهی ۳۴ ***3 lمقدمه: علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند . علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را در مراحل مختلف نگهداری مورد ...
پاورپوینت روش های آماری در روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاهی ۲۳۸ ***2 رشته : علوم تربیتی ، گرایش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی زمان تهیه : اسفند 1385 ***3 فصل اول آمار توصیفی ***4 آمار چیست: آمار چارچوب روش های علمی را که در تجزیه و تحلیل داده های مقداری به کار برده می شوند بنیانگذاری می کند. ***5 روشهای آماری دارای دو وظیفه مهم هستند: 1- به پژوهشگر در طبقه بندی ، خلاصه کردن،توصیف و تفسیر و برقراری ارتباط از طریق اطلاعات جمع آوری شده کمک می ...
پاورپوینت پایان نامه به دست آوردن جواب های مثبت برای معادلات براتو با استفاده از روش تجزیه آدومیان دانشگاهی ۳۸ ***3 مقدمه: در اين پايان نامه ضمن آشنايي با معادلات انتگرال خطي و غير خطي روش هايي را براي حل معادلات مذکور که معروف به روش تجزيه آدوميان و آشفتگي هموتوپي مي باشند ارائه مي دهيم. همچنين تلاش گرديده ضمن مقايسه اين دو روش در محيط نرم افزاري مطلب به مزيت ها و معايب بکار گيري آنها در حل معادلات انتگرال اعم از خطي و غير خطي آشنا شويم. در اين پايان نامه ضمن آشنايي با روش تجزيه آدوميان ...
پاورپوینت روش های ارزشیابی آموزشی دانشگاهی ۲۴۱ ***3 ?هدفهاي درس هدف نهايي درس:دانشجويان رشته علوم تربيتي با مطالعه اين درس روشهاي مختلف ارزشيابي آموزشي و چگونگي کاربرد آنها را ياد مي گيرند ***4 ?هدفهاي کلي درس دانشجويان رشته علوم تربيتي پس از مطالعه مطالب اين درس .1با روند تکويني ارزشيابي آموزشي آشنا مي شوند. .2الگوهاي مختلف ارزشيابي را مورد بررسي قرار مي دهند. .3رابطه ارزشيابي را مورد بررسي قرار مي دهند .4رابطه ارزشيابي و ...
پاورپوینت مهارت های آموزشی و پرورشی ( روشها و فنون تدریس) - مولف : دکتر حسن شعبانی دانشگاهی ۳۷۷ ***10 هدفهاي رفتاري فصل اول يادگيري را تعريف کنيد و مفاهيم مربوط به آن را در نيم صفحه تحليل کنيد 2)تفاوت مفهوم يادگيري و عملکرد را در چند جمله بيان کنيد ***11 هدفهاي رفتاري فصل اول 3)عوامل موثر در يادگيري را نام ببريد 4)نظريه معروف ياد گيري را با هم مقايسه کنيد 5)تدريس يکي از معلمان را بر اساس نظريه هاي يادگيري ارزيابي کنيد ***12 پيش سازمان دهنده فصل اول يادگيري تغيير در رفتار ...
پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی دانشگاهی ۴۶ ***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...
پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر دانشگاهی ۴۱ ***2 دسته اول_ روشهاي حجمي در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجي اندازه گيري مي شود. روشهاي حجمي بعلت سرعت در عمل در آزمايشهاي روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهاي حجمي عبارتند از: روشهاي Gerber و Babcock ***3 دسته دوم_ روشهاي وزني در اين روشها چربي شير بوسيله انحلال در يک ماده حلاله چربي استخراج مي ...
پاورپوینت مقایسه ویژگی های مبتنی بر فیلتر های گابور و ارایه روشی جدید برای تعیین هویت نویسنده بر اساس دست نوشته فارسی دانشگاهی ۱۹ ***2 مقايسه ويژگي هاي مبتني بر فيلترهاي گابور و ارايه روشي جديد براي تعيين هويت نويسنده بر اساس دست نوشته فارسي ***3 •اغلب تحقيقات انجام شده در زمينه تعيين هويت نويسنده بر روي زبان انگليسي متمرکز بوده و تاکنون مطالعاتي در زمينه متون دستنويس فارسي گزارش نشده است. بنابراين در اين مقاله روشي براي تعيين هويت نويسنده بر اساس متن دست نويس فارسي پيشنهاد شده که به صورت برون خط و مستقل ...
پاورپوینت های تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی دانشگاهی ۳۰ ***3 •فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند : •1 کالباس های حرارت دیده •2 کالباس های خام •3 کالباس های پخته •4 گوشت های عمل آمده ***4 •تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس ...