کاربر گرامی  خوش آمدید ... 

دانلود پاورپوینت مواد قندی طبیعی

شما عبارت مواد قندی طبیعیرا در سایت جستجو کرده اید. براساس درخواست جستجوی شما برای دانلود پاورپوینت مواد قندی طبیعی درباره پاورپوینت مواد قندی طبیعی و پاورپوینت آماده مواد قندی طبیعی، دانلود قالب پاورپوینت مواد قندی طبیعی و یا تم پاورپوینت، دانلود تم پاورپوینت و پس زمینه پاورپوینت مواد قندی طبیعیتعداد 505 مورد در سایت یافت گردید که در لیست زیر نمایش داده شده اند:

پاورپوینت شربت های قندی

***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...

پاورپوینت مواد و مصالح

***4 منابع تهیه گچ گچ از پختن و آسیاب کردن سنگ گچ بدست می آید. سنگ گچ پنجمین منبع از فراوان ترین منابع طبیعی است. معادن سنگ گچ تقریباً در تمام ایران وجود دارد. ***6 انواع سولفات کلسیم آبدار سنگ گچ مرمری: مصرف گچ پزی نداشته و جزو سنگهای تزینی است. سنگ گچ مطبق: این سنگ لایه لایه یا خوشه ای بوده و مصرف گچ پزی ندارد. سنگ گچ معمولی: این نوع سنگ غیر بلوری بوده و مصرف گچ پزی دارد. ***9 ...

پاورپوینت مواد مخدر

***2 اعتیاد به مواد مخدر اعتیاد به مواد مخدر،به عنوان نابسامانی اجتماعی، پدیده ای است که بدان« بلای هستی سوز» نام نهاده اند. اعتیاد به مواد مخدر تقریباً پدیده نو ظهوری است که از عمر آن شاید بیش از 150 سال نمی گذرد. ***3 اعتیاد چیست؟ معتاد کیست؟ ابتلای اسارات آمیز به ماده مخدر که از نظر جسمی یا اجتماعی زیان آور شمرده شود اعتیاد نام دارد. عواقب ان به صورتهای مختلف نظیر کم شدن تحمل ...

پاورپوینت سازه های طبیعی و هندسه فراکتال

***4 « مقدمه»هیچ گاه از هیچ چیز تقلید مکن ، مگرفرم های طبیعیاز ابتدای تمدن بشری ، دنیای پر جاذبه طبیعی منبعی بسیار غنی برای نو آوری و الهام بخشی بزرگ ترین نقاشان ، مجسمه سازان ، موسیقی دانان ، فیلسوفان ، شاعران ، طراحان و مهندسان بوده است. صدای حرکت آب در رودخانه ، رنگ های خیره کننده رنگین کمان ، ریتم منظم برخورد امواج دریا با صخره های اطراف آن فریبندگی بوی خوش گل های سرخ ، ...

پاورپوینت وابستگی به مواد

***2 توصيفات رفتاري 1-تغيير مشهود در رفتار؛يعني دوري گزيني از خانواده ودوستان نزديک،فقدان علاقه به انجام فعاليتهاي معمول،انرژي پايين،خواب زياد،افت نمره هاي تحصيلي. 2-مسموميت ويااستفاده از داروبراي دو يا چند موقعيت. 3-نوسان خلقي. 4-عدم حضور يا تاخيرمتوالي براي حضوردرمدرسه. 5-تغييرگروه همتاها به گروهي که به طورقابل توجهي در کار مصرف موادهستند. ***3 6-((تصويرخود))ضعيف،توصيف خودبه ...

پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 8 حسابداری موجودی مواد و کالا

***2 دامنه کاربرد اين استاندارد نحوه ارزشيابي وانعکاس موجودي مواد و کالا در صورتهاي مالي را تشريح مي کند وموارد زير را در بر نمي گيرد: کار در جريان پيشرفت پيمانهاي بلند مدت ابزارهاي مالي پيچيده موجودي گله هاي دام، محصولات کشاورزي، جنگلي ومعدني در مواردي که اين اقلام در صنايع مربوط، به خالص ارزش فروش اندازه گيري مي شود. ***4 موجودي مواد وکالا به داراييهايي اطلاق مي شود که: براي ...

پاورپوینت روز جهانی کاهش اثرات بلایای طبیعی

***2 همه ساله دومين چهارشنبه ماه اکتبر (ده اکتبر) به عنوان "روز جهاني کاهش اثرات بلاياي طبيعي" اعلام شده است، وبه مدت يک هفته ادامه دارد . هجدهم لغايت بيست و پنجم مهرماه سالجاري “روز جهاني کاهش اثرات بلاياي طبيعي” ***3 •جهاني کاهش اثرات بلاياي طبيعي •روز •يکي از اقدامات مهم در امر آموزش عمومي و ارتقاء سطح آگاهي مردم نسبت به خطرات ناشي از وقوع سوانح و حوادث و نحوه مقابله با ...

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

***2 تعريف عوامل نگهدارنده گاهي براي نگهداري شير و جلوگيري از فساد و زماني براي تبديل شير فاسد و خراب به شيري که داراي ظاهر معمولي باشد, اضافه ميگردند. حالت اول طبيعي بوده و حالت دوم تقلب محسوب مي شود. ***3 اصول آزمايش: جستجو و اندازه گيري بيکرمات دوپتاس: بيکرمات دوپتاس معمولاً براي نگهداري نمونه هاي شير اضافه مي گردد, بدين جهت اينگونه شيرها زرد رنگ ميباشند. براي تشخيص بيکرمات ...

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی

***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...

پاورپوینت سموم مواد غذایی

***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني‎ (FAO) و سازمان جهاني‎‎ بهداشت (WHO)‎ ...

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی به وسیله انجماد

***2 منجمد کردن يکي از اسان ترين و قابل قبول ترين روش هاي نگهداري مواد غذايي است. يخ زدن باعث کشتن ميکروب ها در مواد غذايي نمي شود بلکه سبب کند شدن عمل ميکرو ارگانيزم ها شده و با کند شدن تغييرات شيميايي که بر کيفيت غذا تاثير مي گذارند از خراب شدن انها جلوگيري مي کند. ***3 nتغييرات شيميايي در پي انجماد در طي انجماد فعاليت انزيم هاي موجود در ميوه ها کند مي شود. در صورت غير فعال ...

پاورپوینت حسابداری مواد و بهای تمام شده آن

***2 •گفتار 1:خريد مواد هدف:انتظار مي رود پس از مطالعه اين گفتار بتوانيد:1- سه نوع فرم مربوط به نگهداري اطلاعات سفارش و خريد موادرا مشخص کنيد. 2-اطلاعاتي را که در هر يک از فرم هاي مربوط به سفارشو خريد مواد ثبت شده است،مشخص کنيد ***3 حسابداري مواد براي موسسات توليدي معموالا" با دو فعاليت اصلي ارتباط مي يابد:خريد مواد و وصرف آن در جريان توليد.معمولا" خريد مواد در موسسات توليدي از ...

پاورپوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

***6 1.تولید فشار بالا: غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار 4000اتمسفر و حدود 10000گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: 1-تراکم مستقیم. 2-تراکم غیر مستقیم. 3-حرارت دادن ماده ناقل ***7 2.تجهیزات فشار بالا: مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر 09. متر – طول225.متر- حجم- - لیتر – حداکثر فشار فراوری ...

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

***3 üروشهای نگهداری مواد غذایی üالف)روشهای فیزیکی در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. üب)روشهای شیمیایی ***4 üاشعه دهی(Irradiation ) üاشعه دهی مواد غذایی نوعی فرآیند «سرد» برای نگهداری غذا محسوب می شود. üاشعه دهی مواد غذایی نوعی روش فیزیکی برای فرآوری محسوب می شود که شامل قرار دادن ماده غذایی بسته بندی شده در برابر اشعه های گاما، اشعه X و ...

پاورپوینت حالت های مواد

***2 دید کلی یونانیان باستان ، عالم را متشکل از چهار عنصر آتش ، خاک ، آب و هوا میدانستند. امروزه دانشمندان بکمک این عناصر ، تمام اجزای تشکیل دهنده جهان را آن طور که هست ، توضیح میدهند. آتش بیانگر انرژی بوده و سه عنصر دیگر نشان دهنده سه حالت از ماده جامد ، مایع و گاز میباشند. بر طبق این تقسیم بندی ، مواد جامد دارای شکل و ابعاد مشخصی بوده و همچنین جرم ، حجم و وزن مشخصی دارند. ...

پاورپوینت پروژه کارآموزی مرتبط با دوایر امور مالی و ذیحسابی ( در اداره کل منابع طبیعی خراسان شمالی )

***4 فصل اول آشنایی کلی با مکان کارآموزی ***5 •مقدمه منابع طبیعی تجدید شونده شامل جنگلها و مراتع به عنوان اصلی ترین و محوری ترین مساله به استمرار حیات انسان و بقای کره خاکی و پشتوانه محیط زیست بشر در برنامه ریزی ها مطرح است ، ضمن آنکه نقش منابع طبیعی در برقراری امنیت ملی نیز غیر قابل انکار است . لذا برنامه ریزی های امنیتی و اقتصادی بدون هماهنگی با منابع طبیعی تجدید شونده و یا در ...

پاورپوینت تعامل محیط طبیعی با انسان

***1 تعریف و تحلیل رابطه انسان و محیط اعم از محیط طبیعی، مصنوع و محیط اجتماعی و فرهنگی و تعیین نقش عوامل مذکور بر ساخت و سازمان فضایی معماری در مقیاس خرد و کلان ***5 روانشناسی محیط ارزیابی فضایی است که ساخته میشود و اینکه آیا این فضا اهداف طراح را برآورده میسازد یا نه. در روانشناسی محیط عکس العمل انسان به محیط و عکس العمل محیط به انسان بررسی میشود. ***6 محیط محیط به هر آنچه در ...

پاورپوینت تدریس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی از کتاب تکنولوژی فراورش غذا ( اصول و کاربرد )

***2 واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی) نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی ***3 جایگاه درس درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است. ***4 از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصه‌های احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی ...

پاورپوینت ساختمان مواد

***2 ¨ماده چیست؟ تمام چیزهای غیر زنده ای که در اطراف ما هستند، ماده نام دارند. بعضی از مواد مانند چوب و سنگ شکل ثابتی دارند. موادی که در دمای معمولی شکل آنها تغییر نکند، جامد هستند. موادی که به شکل ظرف خودشان در آیند مایع هستند و موادی که در فضا پخش می شوند و با چشم دیده نمی شوند گاز هستند. ***3 ¨مواد از چه ساخته شده اند؟ اگر به دانه های شکر نگاه کنید می بینید از دانه های بسیار ...

پاورپوینت انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن

***3 •بسته بندی غذاهای گوشتی •فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ در حالی که اکسیژن ، گوشت هایی مانند گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند . به همین دلیل ، در هر فرآورده ی ...

پاورپوینت پروژه کارآفرینی تولید قند کبریتی با ظرفیت 1100 تن در سال

***3 معرفی محصول:معرفی محصول: خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید قند کبریتی با ظرفیت 1100 تن در سال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان ...

پاورپوینت سیمان

***2 سيمان کلمه سيمان از يک لغت لاتين به نام سي‌منت ( cement ) گرفته شده است و ماده اي است که داراي خاصيت چسبانندگي مواد به يکديگر است و در حقيقت ، واسطه چسباندن است. سيمان در صنايع ساختماني در صنايع ساختماني ، سيمان به ماده اي گفته مي‌شود که براي چسباندن مصالح مختلف به يکديگر از قبيل سنگ و شن ، ماسه ، آجر و غيره بکار مي‌رود و ترکيبات اصلي اين سيمان از مواد آهکي است. سيمانهاي ...

پاورپوینت شناسایی و ارزیابی جنبه های زیست محیطی

***2 در برقراري سيستم EMS ملاک اصلي ايجاد برنامه اي براي جنبه هاي زيست محيطي سازمان است. يعني اينکه يک سازمان مي تواند گواهي ايزو 14001 را دريافت نمايد هر چند که بسياري از جنبه هاي زيست محيطي مربوطه آن از حد استاندارد بيشتر باشد.آن چيز که براي EMS اهميت دارد در درجه اول شناسايي جنبه مورد نظر ، سپس ايجاد يک برنامه ريزي هر چند دراز مدت به منظور رفع مشکل شناسايي شده ميباشد. زمان ...

پاورپوینت عناصر ضد مغذی - بازدارنده ها

***3 70% هزينه هاي پرورشي مربوط به غذاست. بسياري از غذا ها بطور طبيعي حاوي اين ترکيبات هستند. اثرات زيان آور اين ترکيبات بر رشد و کارکرد بدن حيوان انتخاب مواد خوراکي و تعيين حد مجاز آنها جهت جيره نويسي استفاده از مواد ضد مغذي براي منظورهاي مفيد فرآوري مواد غذايي و راههاي افزايش کيفيت خوراک ***4 عناصر ضد مغذي - بازدارنده‌ها بازدارنده‌هاي پروتئيني : بازدارنده‌هاي پروتئاز ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان