پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع دانشگاهی ۲۹ ***4 ویژگی های فرآیند و نکات فنی §تولید گلوکز : .1روش شیمیایی تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی غیر قابل دسترس و گران §اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا ***8 آماده سازی محلول نشاسته §نشاسته در مخزن در آب کاملا حل شده بعد از آماده شدن توسط پمپ به تانک اسید زنی هدایت می شود غلظت این محلول توسط بومه سنج ...
پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز دانشگاهی ۲۰ ***2 .1دلایل استفاده از روش های آنزیمی .2آنزیم ها ومنابع آن .3تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز .4تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز .5خصوصیات رئولوژیکی .6منابع نشاسته ***3 ¨ دلایل استفاده از روش های آنزیمی ¨روش اسیدی DE=55 ¨بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود ¨امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) . ¨انجام واکنش میلارد و ...
پاورپوینت اندازه گیری جریان (مایعات) Flow Meter دانشگاهی ۴۴ ***2 •تعریف جریان •اهمیت آن بدلیل کاربرد در کارهای متنوع •اهمیت اقتصادی کار (آب، نفت، گاز....) •عبور مقدار معینی (حجم یا جرم) از ماده در واحد زمان از یک مسیر (لوله، کانال،...) •واحد آن GPM, CFM, CMS, Liter/Min •اهمیت دقت اندازه گیری و مسائل اقتصادی •در اندازه گیری دبی فشار و دما هم نقش دارند •دبی سنج های تجارتی عموماً به صورت دبی حجمی (حجم در واحد زمان) و در شرایط استاندار 1 ...
پاورپوینت ایمنی انبارداری دانشگاهی ۱۳ ***2 رعايت نظم و ترتيب در چيدن کالاها و مواد مختلف شيميايي و نيز نظافت عمومي انبارها جزء اصول اوليه ايمني انبار داري بوده و بايستي دقيقا" رعايت گردد. حتي الامکان بايستي در انبارداري تجانس کالاها و اجناس مد نظر قرار گيرد بطوري که بتوان با نصب تابلوهاي راهنما بخشهاي مختلف انبار را از يکديگر مجزا نمود. اجناس سنگين و نيز مايعات شيميايي يا مواد خطرناک بايستي در طبقات زيرين قفسه ها ...
پاورپوینت تالاموس - ANATOMY دانشگاهی ۴۰ ***3 تالاموس ها : هسته هايي به شکل تخم مرغ در دوطرف بطن سوم و پائين بطن هاي طرفي هستند ***5 عملکرد تالاموس با دستگاه هاي حسي. دستگاه حرکتي. دستگاه تعادلي. دستگاه ليمبيک .حافظه ودستگاه بيدار نگهدارنده مغز در ارتباط است . 1- دريافت تمام حس هاي بدن ( بجز بويايي ) وانتقال آنها به قشر مغز. 2 - دريافت اطلاعات حرکتي از مخچه و هسته هاي قاعده اي مغز و ارسال آن به قشر حرک ...
پاورپوینت کشش سطحی آب دانشگاهی ۶۴ ***3 آب مايعيست که حيات بدون آن ميسر نيست و محور اصلي علم هيدرولوژي (آبشناسي) را تشکيل مي دهد. مولکولهاي آب از اتمهاي اکسيژن وهيدروژن تشکيل شده و توسط پيوند هيدورژني به هم متصل مي شوند .اتمهاي مذکور خود توسط نيروي کووالانس به هم متصل شده اند و فرمول شيميايي مولکول آب H2O است . اتمهاي هيدروژن داراي بار مثبت با زاويه اي نزديک به 105 درجه دور اتم اکسيژن با بار منفي را گرفته اند و ...
پاورپوینت ابر ها دانشگاهی ۳۰ ***3 ابرهاتوده هاي قابل رويت قطرات اب يا بلورهاي يخ بوده که در تروپوسفر زمين (پست ترين لايه جو زمين) شناورندو با نيروي باد حرکت مي کنند. ابرها از فضا به صورت پوشش سفيدي که کره زمين را احاطه کرده اند قابل رويت هستند. ***4 چگونگي تشکيل ابرها: ابرها هنگامي تشکيل مي شوند که بخار اب بر روي ذرات ريز گردوغبار که در هوا معلقند تقطيرميشود. اين تقطير (تشکيل ابر) در زمان برخورد هواي گرم و ...
پاورپوینت پرورش قارچ خوراکی صدفی دانشگاهی ۷۷ ***8 مقدمه انسان از هزاران سال گذشته از قارچها آشنا بوده و از آن به عنوان منبع تأمين غذا استفاده کرده است. قارچها که بيشتر در مناطق جنگلي به صورت خودرو رشد ميکنند به علت بالا بودن پروتئين بهعنوان پروتئين جنگل معروف شدهاند. زمينهايي که داراي خاک غني از مواد آلي هستند مکان مناسب براي رويش قارچها ميباشند. استفاده از قارچها به صورت خودرو تا زمان ناپلئون ادامه داشت تا اين که ...
پاورپوینت پمپ های هیدرولیکی دانشگاهی ۳۱ ***3 •پمپ هاي هيدروليکي توجه به نفوذ روز افزون سيستم هاي هيدروليکي در صنايع مختلف وجود پمپ هايي با توان و فشار هاي مختلف بيش از پيش مورد نياز است . پمپ به عنوان قلب سيستم هيدروليک انرژي مکانيکي را که توسط موتورهاي الکتريکي، احتراق داخلي و ... تامين مي گردد به انرژي هيدروليکي تبديل مي کند. در واقع پمپ در يک سيکل هيدروليکي يا نيوماتيکي انرژي سيال را افزايش مي دهد تا در مکان مورد ...
پاورپوینت آبیاری دانشگاهی ۲۹ ***3 •آبياري يعني آب دادن به خاک و به اهداف زير انجام مي گيرد: •رفع نياز آبي گياه • اصلاح خاک • مبارزه با آفات گياهي • تعديل دماي محيط • جلوگيري از فرسايش بادي • کنترل علف هرز • تسطيح اراضي • اصلاح شرايط فيزيکي خاک ***4 •در آبياري هر منطقه براي تحقق اهداف مورد نظر بايد به نکاتي توجه کرد که آنها را در قالب چند سوال مطرح کرد: مقدار آب داده شده بستگي به ميزان آب نگه داشته شده در ...
پاورپوینت روش های آبیاری دانشگاهی ۳۳ ***3 مقدمه با توجه به افزايش سريع جمعيت کشور، نياز به توليد بيشتر مواد غذايي احساس مي?گردد. بهترين راه براي نيل به اين هدف و همچنين تامين قسمتي از ارز مورد نياز، افزايش توليد در واحد سطح است. در بين نهادهاي کشاورزي، اضافه نمودن متعادل کودهاي شيميايي بيشتر از ساير نهادها در افزايش توليد محصولات کشاورزي موثر است. نظر به اينکه توليد کنندگان محصولات کشاورزي کشور براي توليد بيشتر، ...
پاورپوینت کاویتاسیون در پمپ دانشگاهی ۲۹ ***2 •جرياني از مايع را در نظر بگيريد هرگاه فشار درون لوله به فشار بخار مايع نزديک شود يا برسد مايع موجود در لوله شروع به جوشيدن مي کند. و حباب هاي بخار در آن تشکيل مي شود. اين حباب هاي کوچک به همراه مايع به نقاطي که فشار در انجا با لاتر است منتقل مي شود و مي ترکند و باعث ايجاد اسيب به بدنه هاي لوله و پره هاي توربين مي شود. اين پديده را کاويتاسيون (خلازايي) مي نامند. کاويتاسيون ...
پاورپوینت نازل سمپاش ها ( افشانک - nozzle ) دانشگاهی ۷۸ ***4 •نازل داراي روزنه کوچکي است که محلول سم ازآن با فشارعبور کرده وبه قطرات کوچک شکسته شده وبعدازطي فاصله اي کوتاه روي يک سطح پراکنده مي شود . •پخش قطرات سم بيشتر توسط جريان باد صورت مي گيرد. •مقدار محلول سمپاشي شده نسبت به نازل سنجيده مي شود . •نازل ازمهمترين قسمتهاي دستگاه سمپاشي مي باشدکه اغلب به آن توجهي نمي شود . ...
پاورپوینت فاز دانشگاهی ۱۳ ***2 معرفي فاز فاز به حالت يک ماده گفته ميشود. منظور از فاز در فيزيک زاويه ميباشد. sh2oh(shoh)4ch2oh ***3 فاز (ماده) به قسمتي همگن (هموژن) و مشخص از يک ماده که در آن خواص فيزيکي و ساختار شيميايي بصورت پيوسته (نه گسسته) تغيير کند، فاز گفته ميشود. ***4 هر فاز توسط مرزهاي حقيقي از فازهاي مجاور خودش جدا ميشود که در اين مرزها خواص بصورت گسسته تغيير ميکنند. لازم نيست که اين بخش ...
پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر دانشگاهی ۳۷ ***2 تعريف عوامل نگهدارنده گاهي براي نگهداري شير و جلوگيري از فساد و زماني براي تبديل شير فاسد و خراب به شيري که داراي ظاهر معمولي باشد, اضافه ميگردند. حالت اول طبيعي بوده و حالت دوم تقلب محسوب مي شود. ***3 اصول آزمايش: جستجو و اندازه گيري بيکرمات دوپتاس: بيکرمات دوپتاس معمولاً براي نگهداري نمونه هاي شير اضافه مي گردد, بدين جهت اينگونه شيرها زرد رنگ ميباشند. براي تشخيص بيکرمات ...
پاورپوینت کربوهیدرات ها دانشگاهی ۴۵ ***3 کربوهيدراتها : هيدراتهاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکولهاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پليهيدروکسيآلدئيد يا پليهيدروکسيکتون ميدانند. هيدراتهاي کربن از اتمهاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شدهاند. کربوهيدراتها بيشتر به عنوان مولکولهاي ذخيرهکننده انرژي عمل ميکنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...
پاورپوینت نقش فیزیک در پزشکی دانشگاهی ۵۱ ***3 •نقش فيزيک در پزشکي •پزشکان براى تشخيص بيمارى ها از انواع وسايل ساده مانند دماسنج و فشارسنج، گوشى طبى (استتوسکوپ) تا دستگاه هاى بسيار پيچيده مانند ميکروسکوپ الکترونى، ليزر و هولوگراف که همه براساس قانون هاى فيزيک طراحى و ساخته شده استفاده مى کنند. در اين قسمت به ساختمان و طرز کار برخى از آنها مى پردازيم. ***4 •راديوگرافى و راديوسکوپى راديوگرافى عکسبردارى از بدن با پرتوهاى ...
پاورپوینت کارآفرینی دانشگاهی ۱۲ ***2 •کارآفرینی: •فرآیند ایجاد یک طرح کسب و کار جدید را کارآفرینی گویند.حالا خواه این طرح در هر زمینه باشد. کشاورزی, صنعت و خدماتی و غیره. کارآفرینی به ایجاد فرصتهای شغلی برای افراد جامعه را گویند. •در کارآفرینی یک فرد با یک ایده جدید می خواهد زمینه ای را برای کسب و کار خود یا دیگران راه اندازی کند. البته یک کارآفرین موفق کسی است که طرحی بدهد که جدید باشد و از نظر علمی و عملی ...
پاورپوینت سیستم بسته بندی ضد عفونی شده دانشگاهی ۱۲ ***2 •تعریف ASEPTIC •پر کردن بسته های استریل با محصولات استریل شده . •کلمه آسپتیک از کلمه یونانی SEPTICOS گرفته شده که معنی آن عدم وجود آنزیم های فاسد کننده است ،به این مفهوم که ماده مورداستفاده در بسته بندی خواص مکانیکی مطلوب برای جلوگیری از نفوذ گازها ویا مایعات غیر مجاز را داشته باشد . ***4 فواید تکنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده : •در این سیستم انواع مختلف مواد و ظروف بسته ...
پاورپوینت شربت های قندی دانشگاهی ۲۴ ***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...
پاورپوینت شکلات علوم تغذیه ۶۷ ***2 شکلات یکی از پر مصرف ترین مواد خوراکی جهان است. کافی است در نظر آوریم که اروپایی ها بطور متوسط سالانه 9 کیلو شکلات می خورند و این رقم در سال به بیش از 2 میلیون تن در سال می رسد.یک پوند شکلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 کیلو کالری انرژی را تامین می کند. ترکیب متوسط شکلات به این قرار است: پروتئین 8/4 درصد , چربی 5/32 درصد , کربوهیدرات 5/59 درصد و تئوبرومین 25/1 ...
پاورپوینت غذا دادن روزانه گوساله علوم دامی - دامپروری - دام و طیور ۱۶ ***2 nدر هنگام تولد معده ئ گوساله از4 قسمت تشکیل شده؛ نگاری و شکمبه و هزارلا و شیردان. nشیردان تنها قسمت فعال معده می باشد. شکمبه تنها قسمت از دستگاه گوارش است که مسئول تخمیر دانه هاست ***3 در زمان تولد شکمبه فاقد جمعیت میکروبی است. آنزیم های هضمئ از شیردان و روده ئ کوچک ترشح میشوند(کیموسین،پپسین،رنین،اسید هیدروکلریدریک). مایعات از طریق ناودان مری به شیردان می ریزند. شکل گیری ...
پاورپوینت کاشت ، مدیریت و ملاحظات اقتصادی در کشت بدون خاک مهندسی کشاورزی زراعت ۳۱ ***6 کشت بدون خاک به تمامی روش هایی را که گیاهان در محیطی غیر از خاک کاشته شوند . آمریکا ........................... هیدروپونیک انگلیس و آلمان .................کشت در آب ***7 •انواع روش کشت کشت آبی یا مایع مخزن : گیاه از بالای ریشه توسط مقوا ، پلاستیک یا چوب و سیم نگه داشته می شود و ریشه گیاه بطور مداوم در محلول غذایی است . ***8 •کشت در ماسه •کشت در سنگ ریزه •کشت در هوا •کشت ...
پاورپوینت کنسرو هلو علوم تغذیه ۱۲ ***5 دستور تهیه تیکو کنسروهلو هلو رسیده را می توانید انتخاب کنید ، میوه های تازه بالغ از کیفیت مطلوبی برای غذا خوردن و یا پخت و پزهستند. هلو شربت قند می تواند بسیار در نور ، نور متوسط و یا بسته بندی می شود . آنها همچنین می توانند در آب بسته بندی شده باشد ، آب سیب یا آب انگور سفید. مایع شربت و نگه داشتن آن در حمام آب گرم است. ***6 را در آب جوش برای مدت 30 تا 60 ثانیه تا نرم شده. ...